Klubben har tagit fram tröjor som vi säljer till självkostnadspris till medlemma


Tröjorna är av märket Blåkläder och av bra kvalitet om än lite små i storlekarna. Finns i M,L XL och några i XXL. Jättesköna och håller formen även efter tvätt.

Tröja utan huva M-XXL             445:-
Tröja med huva M-XXL             490:-
T-shirt               M-XL              175:-

Beställning görs på mailadressen: styrelsen@furusundsbatklubb.se , så fixar vi till något smidigt sätt kan lämna över tröjorna.

För er som letar efter någonstans där ni kan hyra en båtplats för sommar eller en vinterplats kan vi hänvisa till Alsviks Marina, på Yxlan, som ni lättast når genom att kontakta Olle 073-972 52 62, 0176-888 52 eller Kjell 070-714 85 10. Som kan berätta mer om sin verksamhet.


(Roslagens Bygg- och Marinteknik AB heter egentligen det företag som i dagligt tal benämns Alsviks Marina)  Vi har blivit erbjudna att samarbeta med www.navigationsskolan.se. De erbjuder onlinekurser för dels förarbevis: https://navigationsskolan.se/forarintyg/ samt kustskepparintyg: https://navigationsskolan.se/kustskepparintyg/De erbjuder Förarintygskursen för 845 kr (ord pris 1295 kr) och Kustskepparintygskursen för 1695 kr (ord pris 1995 kr) till er som medlemmar i båtklubben. Om du i samband med beställning på Navigationsskolans hemsida (https://navigationsskolan.se/) anger "Furusunds Båtklubb" så får du det rabatterade priset. Detta kan ju vara något både nyttigt och roligt att fördriva tiden med i coronatider och innan (ja även efter) restriktionerna är över har man ju också en möjlighet att på ett smidigt sätt läsa till ett förarbevis. En annan fördel är ju också att man själv bestämmer sin tid och erbjudandet gäller för hela 2021